Jurnalista Elena Loretta Popa la „Intalniri Capitale”

Nu ratați emisiunea ”Intalniri capitale” din această seară, de la 20.30 pe 98,3 FM si online pe bucurestifm.ro
Elena Loretta Popa, jurnalist cu 25 de ani de experiență media și avand 5 carți publicate, este invitata Mariei Gheorghiu și va povesti despre oamenii-lumină pe care i-a întalnit. A reușit să le prindă sufletele într-o carte de interviuri. ”33”… doar atat … asta pentru că uneori puțin este mult, iar la numărul christic se ajunge cu iubire și înțelepciune.

”Istoricul Neagu Djuvara pare desprins dintr-o lume de basm, încat ai tendința de a-ți freca ochii cu mainile mai des decat ar trebui, încercand să-ți dai seama dacă nu cumva ai făcut o călătorie în timp și cand vei ajunge din nou la poartă,vei auzi roțile trăsurilor izbind caldaramul și vei vedea lumea bună a Bucureștilor plimbandu-se fără griji” (Loretta Popa – ”33”).

Oameni care contează ai timpului în care trăim, oameni de care avem nevoie pentru a mai diminua mizeria din societatea românescă la vedere, oameni despre care trebuie să știm cât mai multe, pentru a ne da seama că încă mai avem modele. (Catrinel Dumitrescu, Ileana Vulpescu, Dan Puric, Vladimir Găitan, Dorel Visan, Grigore Leșe etc.)

Vezi AICI arhiva emisiunii Intalniri Capitale

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.