Spectacol-eveniment, la Palatul Copiilor

Teatrul Evreiesc de Stat, în parteneriat cu Asociația Eduprest – ITC, va prezenta vineri, 5 februarie, de la ora 20:00, la Palatul Național al Copiilor, spectacolul ”Mazl Tov… And Justice For All!”.

Participant la nenumărate festivaluri, printre care Festivalul Național de Teatru, Festivalul ”Bucureștii lui Caragiale” sau Festivalul ”VeDeTeatru”, spectacolul ”Mazl Tov… And Justice For All!” este o comedie plină de voioșie, presărată cu multe cântece tradiționale evreiești. După trei ani de la premieră, spectacolul încă se joacă cu casa închisă.

Pe lista protagoniștilor acestui spectacol se află și actrița Maia Morgenstern, însoțită pe scenă de fiica sa, Cabiria Morgenstern. Din distribuție mai fac parte Nicolae Călugărița, Mihai Ciucă, Dorina Păunescu, Roxana Guttman, Nicolae Botezatu, Arabela Neazi, Geni Brenda, Veaceslav Grosu și Cătălin Stelian, acompaniați de orchestra Bucharest Klezmer Band. Regia spectacolului poartă semnătura lui Andrei Munteanu.

Scopul evenimentului programat pe 5 februarie este acela de a colecta fonduri pentru organizarea unor cursuri de formare profesională a tinerilor din centrele de plasament din București. Evenimentul face parte din proiectul ”Schimbă Destine”, al Asociației Eduprest – ITC.

Biletele pentru acest spectacol pot fi achiziționate exclusiv din rețeaua Eventim, de la casa de bilete a Teatrului Evreiesc de Stat (bvd. Mircea Vodă, nr. 24) sau online, de pe site-ul wwww.eventim.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.