Spectacole de teatru în Bucureşti

Foto: ”Micul infern”, tnb.ro

Spectacole de teatru cu George Costin, Sorin Miron și Nicoleta Hâncu, la CCEUNB, și cu Ilinca Goia și Liviu Lucaci, la TNB, pe 21 ianuarie.

19:00

”Mobilă și durere” de Teodor Mazilu, spectacol realizat de directorul de scenă Victor Ioan Frunză, cu: George Costin, Sorin Miron, Adrian Nicolae, Nicoleta Hâncu, Andrei Huțuleac şi Alexandra Fasolă sau Irina Bucescu, la Centrul Cultural European pentru UNESCO Nicolae Bălcescu.

”Amalia respiră adânc” de Alina Nelega Cadariu, one woman show cu Cristina Casian la Unteatru.

”Iadul este amintirea fără puterea de a mai schimba ceva”, întâlnire cu patru actrițe: Diana Gheorghian, Oana Ştefănescu, Liana Mărgineanu și Nicoleta Lefter, la Teatrul Odeon. Un spectacol de Mariana Cămărășan și Alexandra Penciuc.

”Filarmonica de comedie”, spectacol cu: Radu Gabriel, Marius Florea Vizante, Gheorghe Ifrim, la Sala Creart.

„30 +” spectacol în directia de scenă a lui Alexandru Bogdan, la Godot Cafe Teatru. Distribuția: Corina Moise, Ana Covalciuc, Ioana Anastasia Anton, Florina Gleznea, Dana Rogoz și Andreea Mateiu.

19:30

”Micul infern” de Mircea Ștefănescu, spectacol în regia lui Mircea Cornișteanu, la Sala Pictură a TNB Din distribuție: Ileana Stana Ionescu, Ilinca Goia, Liviu Lucaci, Marius Rizea.

20:00

”Dumnezeu iubeşte”, spectacol realizat de Ioana Petre, cu Ana Ioana Macaria în rolul principal, la Sala Laborator a Teatrului Bulandra.

Filumena Marturano sau Divorţ în stil Italian” de Eduardo de Filippo,
regia: Alexandru Vasilachi, spectacol prezentat de Teatrul Mihai Eminescu din Chișinău, la Sala Studio a TNB.

21:00

”Intuiția masculină” – Trilogia americană (partea a III-a), spectacol de Douna Antohi, la Godot Café Teatru.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.