METEO: Vremea rămâne geroasă

La noapte, în Capitala, vremea va fi geroasă, cu o minimă de minus 16 grade, mai scãzutã în zona preorãşeneascã, pânã la -18 grade. Cerul va fi variabil. Spre dimineaţã se va forma ceaţã asociatã cu depunere de chiciurã. Vântul va sufla în general slab. Mâine, vremea se va menţine deosebit de rece, geroasã dimineaţa.  Vor fi înnorãri în prima parte a zilei, apoi cerul va deveni variabil. Vântul va sufla moderat. Maxima termica va ajunge la -8 grade.

Amintim că meteorologii au prelungit până marți codul galben de ger, în aproape toată țara. Potrivit site-ului Administrației Naționale de Meteorologie, valul de frig va persista, astfel că vremea va fi deosebit de rece, geroasă noaptea și dimineața. Temperaturile minime se vor situa frecvent intre -20 si -15 grade, iar izolat vor cobori și până la -28…-25 de grade, în timp ce maximele termice, nu vor depăși -10 grade.
Mâine noapte și vineri, temporar, vântul va avea unele intensificări în Moldova și în zona de munte. Inițial, codul galben de ger fusese emis până mâine, la ora 10, pentru București și 19 județe din sudul și centrul țării.

Lasă un răspuns