Sancţiuni pentru operatorii de deszăpezire şi Administraţia Străzilor

Firmele care se ocupă cu deszăpezirea în sectoarele 2, 4 și 6 au fost amendate cu câte 5.000 de lei, a anunțat primarul general al Capitalei, Răzvan Sava, la Comandamentul de iarnă.

Şi Administrația Străzilor a fost sancționată cu 2.000 de lei pentru că nu a deszăpezit unele parcări aflate în administrare. La comandamentul de astăzi, edilul Capitalei a cerut să se acorde prioritate deszăpezirii trotuarelor din jurul școlilor. Purtătorul de cuvânt al Primăriei Generale, Alexandru Ichim a spus ca s-a intervenit până în prezent la aproximativ 60% dintre străzile secundare.

Inspectorii Direcției de Control din Primăria Capitalei vor face verificări pe teren pentru a vedea dacă sunt respectate obligaţiile proprietarilor de imobile. Aceştia trebuie să cureţe trotuarele de zăpadă şi gheaţă.

Operatorii de deszăpezire din toate sectoarele au declarat că vor incepe aplicarea substantelor anti-polei. În paralel, se vor desfășura și operațiunile de degajare a zăpezii de pe arterele principale.

Reprezentanții ApaNova au precizat că s-a intervenit în 50 de zone cu acumulări de apă, a fost degajată zăpada din dreptul gurilor de scurgere, iar echipele de intervenție sunt în continuare în teren.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.