Feerie în alb…

Dincolo de necazurile din trafic, zăpada poate fi şi un prilej de bucurie. Natura s-a îmbrăcat cu o mantie argintie, iar parcurile din Bucureşti oferă peisaje feerice.

Deşi în Parcul Kiseleff nu mai erau azi copii, semnele trecerii lor pe acolo rămân: cei câţiva oameni de zăpadă cu ochi de cărbune şi braţe din rămurele.

Aseară, la lumina felinarelor, a fost mare veselie pe derdeluş. Astăzi, deşi a fost decretată zi liberă de şcoală şi grădiniţă, parcul era pustiu. Câţiva iubitori de natură faceau poze şi-şi aminteau cu nostalgie de jocurile cu zăpadă din copilărie.

La patinoarul din Herăstrău, găsim doar doi amatori de gheaţă, mamă şi fiu, care se bucură de privilegiul de a fi singuri. Cei care se ocupă de întreţinerea patinoarului sunt dezamăgiţi de numărul mic de clienţi şi cred că o cauză a acestui fapt poate fi preţul biletelor de intrare: 30 de lei (tariful include închirierea patinelor). Doar copiii sub 4 ani au intrarea liberă.

Zăpada abundentă din aceste zile ne creat tuturor o stare de spirit pozitivă, un motiv în plus să ieşim în natură şi să ne bucurăm de binefacerile ei.

Material realizat de Ovidiu Moldovan

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.