Recomandări pentru un weekend excelent!

Foto: Sorin Lupsa

Unele dintre cele mai bune producții teatrale ale anului 2015 pot fi văzute în acest weekend, în Capitală.

”Marmură” și ”Carousel” sunt programate și sâmbătă și duminică, de la ora 19:00 la Teatrul Bulandra. Totul e să fiți norocoși să mai găsiți bilete.

”Marmură” de Iosif Brodski, spectacol semnat de Yuri Kordonsky, cu cei doi actori fabuloși, Marian Râlea și Victor Rebengiuc, se joacă la Sala Toma Caragiu, iar ”Carousel”, musical în regia lui Andrei Şerban, adaptare după piesa Liliom de Ferenc Molnar şi filmul cu acelaşi titlu de Fritz Lang, la Sala Liviu Ciulei

Seara de sâmbătă o puteți petrece și la Teatrul de Comedie, de la ora 19:00, la ”În plină glorie”, spectacolul coregrafului și regizorului Răzvan Mazilu. În distribuție: Gabriela Popescu, George Mihăiță, Felicia Filip, Mihai Bisericanu, Eugen Racoți, Andreea Samson, Simona Stoicescu și Meda Topîrceanu.

Vă propunem, de asemenea, și două dintre cele mai noi producții din 2015:
Pe 9 ianuarie, la Sala Studio a Teatrului Odeon, de la ora 19:30, este programat spectacolul ”Când timpul nu se mișcă” de Donald Margulies, cu: Alina Berzunțeanu, Marius Stănescu, Adrian Titieni, Ioana Anastasia Anton, în regia lui Vladimir Anton.

Pe 10 ianuarie, de la ora 19:00, la Teatrul Mic, aveți ocazia să o revedeți pe scenă pe Maria Ploae alături de: Gheorghe Visu, Mihaela Rădescu, Ilinca Manolache, Isabela Neamţu, Viorel Cojanu, Cuzin Toma/Virgil Aioanei. Spectacolul ”Anul dispărut.1989”, pe textul lui Peca Ştefan este regizat de Ana Mărgineanu,

Și tot recomandare pentru ambele seri, ar fi ”Paganini”, la Teatrul Metropolis și ”Vizita bătrânei doamne”, la TNB, de la ora 19:00.

”Paganini” este un musical în regia lui Mick Davis, realizat anul trecut cu o distribuție amplă din fac parte: Tudor Aaron Istodor, Gelu Nițu, Mihai Gruia Sandu, Claudiu Bleonț, Ana Ciontea, Elvira Deatcu.

Spectacolul ”Vizita bătrânei doamne” de Friedrich Dürrenmatt, montare a regizorului bulgar Alexander Morfov, cu Maia Morgenstern în rolul principal, a fost reluat la Sala Mare a Teatrului Naţional.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.