Actorii Johnny Depp şi Sandra Bullock se bucură de cea mai mare popularitate în rândul americanilor

Actorii de la Hollywood Johnny Depp şi Sandra Bullock sunt printre celebrităţile cele mai îndrăgite în rândul locuitorilor SUA. Cei doi actori şi pelicula „Fast and Furious 7”, regizat de James Wan, au fost desemnaţi laureaţi ai Premiilor People`s Choice 2016. Câştigătorii au fost stabiliţi în urma unui sondaj realizat online. Potrivit Agenţiei de presă RIA NOVOSTI, „Fast and Furious 7” a fost desemnat drept cel mai bun film de acţiune de la Hollywood.

Premiul People`s Choice este acordat anual pentru activităţi desfăşurate în domeniul artei cinematografice, muzică şi televiziune. Anual se fac peste 20 de nominalizări pentru aceste premii. Anul trecut o altă actriţă de la Hollywood a cucerit inimile americanilor, Jennifer Aniston, mai ales după ce a interpretat rolul tinerei Rachel Green în serialul „Friends”. Multor milioane de americani le-a plăcut de fata simplă şi deschisă, pe care Aniston a interpretat-o. Se pare ca popularitatea sa a crescut şi ca urmare a divorţului de actorul Brad Pitt.

În clasamentul celor mai populare personalităţi ale Americii s-au mai clasat actorul Keanu Reeves, Angelina Jolie, Reese Witherspoon şi Tom Cruise. Se bucură de popularitate printre americani şi George Clooney, Jennifer Garner, Julia Roberts şi Clay Aiken.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.