Simona a ajuns în Australia nerefăcută după o accidentare

Surse din cadrul staff-ului tehnic al Simonei Halep vorbeau chiar la sfârşitul anului 2015 de o accidentare nerecuperată în totalitate. Jucătoarea noastră a declarat tot timpul că îşi doreşte să joace cât mai bine la turneele mari şi de asemenea mai spunea că îşi doreşte să fie sănătoasă. Accidentarea din august de anul trecut a fost una destul de serioasă, iar recuperarea se pare că nu s-a încheiat. Aceleaşi surse din cadrul staff-ului tehnic al Simonei Halep, spuneau că Ion Ţiriac are o vorbă ,,dacă nu te simţi fizic sută la sută sau mai ai încă probleme de sănătate, mai bine nu intri pe teren”.
Strategie, teamă sau ghinion ar spune unii specialişti din ţară, care s-au ferit să declare ceva oficial, ţinând cont şi de retragerile din concursurile de la început de an ale Serenei Williams şi Mariei Sharapova. Toate trei au invocat motive de sănătate, dar cu siguranţă că nici una nu va lipsi de la primul Grand Slam al anului, cel de la Australian Open.
Simona trebuia să joace mâine cu Azarenka în optimile turneului de la Brisbane, dar acum va pleca la Sidney unde îşi va relua antrenamentele pentru turneul de acolo, nu înainte de a face o pauză de două trei zile pentru a nu mai avea probleme cu accidentarea mai veche de la tendon.
Important pentru Simona este să se refacă sută la sută şi să prindă o formă cât mai bună la turneele mari din 2016 !!!!!!!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.