Primaria Capitalei se pregateste de iarna

Municipalitatea a solicitat operatorilor de deszapezire sa inceapa amplasarea utilajelor in puncte fixe, in oras. In teren se afla 52 de masini. In functie de evolutia vremii, in aceasta noapte vor fi aplicate tratamente pentru prevenirea formarii poleiului.

Pentru evitarea unor accidente, politistii rutieri ii sfatuiesc pe soferi sa se intereseze cu privire la starea traseului pe care urmeaza sa-l parcurga si asupra situatiei meteo, si sa-si echipeze autovehiculele corespunzator pentru circulatia in conditii de iarna si anume cu anvelope de iarna, lanturi antiderapante, lopata, saculet cu nisip, rezerva de combustibil, sistem de climatizare, dezaburire functional. Soferii trebuie sa manifeste prudenta sporita la volan, sa mareasca distanta de siguranta fata de vehiculele dinainte si sa circule cu viteza redusa astfel incat sa poata efectua orice manevra in conditii de siguranta.

Primaria Capitalei a anuntat ca odata cu scaderea temperaturilor, au fost intensificate actiunile de identificare si adapostire a oamenilor strazii, astfel incat, sa fie cazati in cele trei centre sociale. Acestea au o capacitate de 700 de locuri. In prezent se afla peste 400 de persoane.

Informarea meteo de vreme rece si intensificari ale vantului expira joi, la ora 13.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.