Primăria Sectorului 1 vrea cinematografele si locuințele sociale in administrare

In cursul întâlnirii cu Primarul Interimar al Capitalei, Răzvan Sava, viceprimarul cu atribuții de primar al Sectorului 1,  Vasile Motoc a solicitat sprijinul Municipalității, in scopul rezolvării unor probleme importante ale cetățenilor. Astfel, Edilul Sectorului 1 a cerut ca Primaria Capitalei să transmită in administrarea Consiliului Local al Sectorului 1 locuințele sociale libere, aflate pe raza administrativ-teritorială a Sectorului 1.

Vasile Motoc spune că, desi Primăria Sectorului 1 a construit circa 900 de apartamente, pe Soseaua Odăi, cererea foarte mare de locuințe sociale, aproximativ 8000 de cereri înregistrate până în acest moment, face ca problema să nu poată fi rezolvată doar prin forțe proprii.
Viceprimarul Sectorului 1 mai spune că, printre solicitanții de locuințe sociale, există multe cazuri de persoane evacuate din imobile retrocedate, de familii în vârstă sau familii sărace, cu mulți copii.

O altă problemă pentru care viceprimarul de la Sectorul 1 a cerut sprijinul Primarului Interimar, Răzvan Sava, este aceea a trecerii cinematografelor, a teatrului din Parcul Bazilescu si a Bazei Sportive Ciresarii in administrarea Consiliului Local al Sectorului 1.
Multe dintre aceste cinematografe sunt închise, deoarece se află in clădiri cu bulină. Teatrul din Parcul Bazilescu este in paragină iar Baza Ciresarii nu este adusă la standarde moderne. Solicitam trecerea lor urgentă in administrarea noastră, pentru ca sumele necesare consolidării si reabilitarii lor să poată fi prinse in bugetul pe anul viitor. Numai in acest fel, aceste locații vor putea fi redate in cel mai scurt timp nu doar locuitorilor Sectorului 1, ci tuturor bucurestenilor, a explicat Vasile Motoc.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.