„Crăciunul, altfel” la Teatrul Nottara

Luni, 21 decembrie, de la ora 19:30, Teatrul Nottara vă invită la spectacolul „Crăciunul, altfel”, desfășurat în parteneriat cu Asociaţia SmartArt, chiar lângă Bradul de Crăciun împodobit în Sala ARCUB, din str. Batiştei nr. 14.

Spectatorii vor călători în timp, pe valurile muzicii, în Bucureştiul interbelic, conduşi de vocile soliştilor de operă Iordache Basalic și Andrei Lazăr, care o urmăresc pe Zaraza, întrebând-o Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seara şi declarând sus şi tare: Iubesc femeia. Cu Mădălina Constantin vor ajunge în Parisul postbelic al nemuritoarei Edith Piaf, vorbind cu Milord şi fredonând Padam, padam, la urechea Acordeonistului. Cu Grupul Pnevma, cunoscuţi şi ei de pe scena Teatrului Nottara şi premiaţi (şi ei) la ediţia din 2013 a Festivalului Vede Teatru, vor ajunge în lumea fermecată a colindelor româneşti şi internaţionale, murmurând O, ce veste minunată sau We Wish You a Merry Christmas. Iar balerinii All’s Ballet, coordonați de coregrafa Beatrice Șerbănescu, îi vor invita la dans, pentru a intra cu toții in ritmul bucuriei.

„Crăciunul, altfel” este primul spectacol cu vânzare de bilete, organizat de Teatrul Nottara, după suspendarea reprezentaţiilor, ca urmare a legii ce interzice desfăşurarea de activităţi publice în clădiri marcate cu bulină. La Sala ARCUB sunt proiectate a fi prezentate temporar 19 dintre cele 36 de producții ale Teatrului Nottara, restul putând fi vizionate la Cercul Militar, de două ori pe lună, şi la Sala de la Palatul Cotroceni, o dată pe lună.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.