Regulament general pentru concursurile organizate de BUCURESTI FM

1. Prezentul regulament se aplică pentru toate concursurile desfăşurate în direct prin telefon, facebook, sau SMS ori pe site-ul oficial, pentru care nu există un regulament specific.

2. Participanţii la concursurile BUCURESTI FM pot să câştige doar o singură dată la 30 de zile. Daca vor câştiga în acest interval de mai multe ori, ramane valabil doar primul premiu, restul fiind anulate.

3. Premiile materiale se ridică obligatoriu în decurs de maxim două săptămâni din ziua în care persoana castigatoare a fost anuntata ca premiul se afla la sediul BUCURESTI FM

4. Premiile neridicate în termen de zece zile lucratoare, sunt anulate.

5. Castigatorii se vor prezenta personal la sediul BUCURESTI FM pentru ridicarea premiilor, cu B.I./C.I. asupra lor. Acestia pot delega si o alta persoană din familie să ridice premiul, pe baza unei copii de buletin a castigatorului.

6. Premiile se pot ridica în zilele de luni pana vineri, între orele 15.00 – 18.00

7. În cazul premiilor ce se vor ridica de la sediul firmei care sponsorizeaza concursul, angajatii BUCURESTI FM vor comunica respectivilor castigatori toate informatiile necesare.

8. Premiile care nu au putut fi înmânate căştigătorilor în perioadele menţionate la punctele anterioare se consideră anulate şi câştigătorii pierd dreptul de a mai intra în posesia lor.

9. Angajatii BUCURESTI FM si rudele acestora de gradele 1 si 2 nu au drept de participare la concursuri

10. Pot lua parte la concurs numai persoanele care au implinit deja varsta de 16 ani, exceptie facand concursurile pentru copii.

11. Organizatorul concursului nu este raspunzator de plata altor taxe si impozite legate de premiul oferit, aceasta fiind in sarcina persoanei castigatoare.

12. Castigatorii vor fi anuntati in direct, la BUCURESTI FM, sau telefonic.

13. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

14. Premiul oferit nu poate fi echivalat in bani.

15. Daca un castigator renunta la premiu sau nu intruneste conditiile de acordare a premiului specificate la Punctul 11 din Regulamentul General de participare, el nu poate avea alte pretentii materiale sau morale, iar premiul se reporteaza pentru un alt concurs, daca este posibil.

3 COMENTARII

  1. Buna ziua!Nu va suparati,ma scuzati de deranjma numesc Flore Daniel,am participat telefonic la concursul”Castiga invitatii la spectacolul”Carmen Rock Version”,si am obtinut o invitatie pentru care va multumesc foarte mult.Mentionez ca nu am fost contactat in legatura cu inmanarea premiului obtinut.Cum pot intra in posesia premiului?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.