Bugetul Societății Române de Radiodifuziune a fost aprobat

Bugetul SRR a fost aprobat cu unanimitate de voturi și farș amendamente de Comisiile reunite pentru buget.

Președintele director general al SRR, Ovidiu Miculescu, a dat asigurări că și în 2016, Radioul public va folosi banii eficient și în interesul ascultătorilor.

Bugetul pentru 2016, 192.948, ne încadrăm în el.

Nu avem solicitări, gestionăm banii în plus pe profit, ca să ne asigurăm investițiile, inclusiv în cultură, pe anul viitor, a spus președintele director general al SRR, Ovidiu Miculescu

Radio România este cel mai important actor cultural pe piața media din România, iar Societatea Română de Radiodifuziune va investi în cultură, în 2016, aproape 11 milioane de euro, a mai precizat Ovidiu Miculescu.

Și bugetul SRTv a fost aprobat, astăzi, de către Comisiile de buget, preşedintele director-general interimar Irina Radu afirmând că banii nu sunt suficienţi, însă nu cere majorări de fonduri până când nu îşi respectă angajamentele de reorganizare a Televiziunii publice.

Bugetul SRTv pe anul 2016 este de 135,9 milioane de lei, în scădere cu aproape 14% faţă de anul în curs.

Tot astăzi, comisiile reunite de buget au adoptat fără amendamente, bugetele SRI, SIE, SPP şi STS, precum şi pe cel al Curţii de Conturi, instituţiile anunţând, în cea mai mare parte, că banii alocaţi sunt suficienţi pentru buna funcţionare pe parcursul anului 2016.

Bugetul ICR a fost suplimentat cu 500.000 de lei pentru „Anul Brâncuşi”, după ce solicitaseră 3,8 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.