Peste o tonă de gunoaie au fost ridicate din sectorul 6!

Două terenuri virane aflate în apropierea străzilor Deduleşti și Piscul Crăsani din sectorul 6 au fost salubrizate și igienizate de autoritatea locală. Deşeurile depozitate în aceste zone creau disconfort locuitorilor din zonă.

În urma acţiunilor desfăşurate, au fost aplicate amenzi în valoare de aproximativ 10.000 de lei, iar operatorul de salubritate a ridicat de pe domeniul public peste o tonă de deşeuri.

Proprietarul unui teren situat în apropierea zonelor menţionate a fost identificat şi sancţionat contravenţional cu suma de 25.000 lei pentru că n-a luat măsuri de împrejmuire ceea ce a condus la acumularea de deşeuri.

Cetăţenii pot semnala situațiile similare la numerele de telefon: 021.9546 şi 021.413.16.20 şi pe site-ul Primăriei Sectorului 6.

Acţiunea face parte din campania de curăţenie generală „Păstrăm Sectorul 6 curat împreună!”, derulată de Primăria Sectorului 6. Programul îşi propune să schimbe aspectul întregului sector şi cuprinde: curăţarea zonelor verzi şi a arborilor din jurul imobilelor de locuit, a locurilor de joacă şi de odihnă; spălarea mecanică a principalelor artere de circulaţie; identificarea arborilor de pe aliniamentele stradale, în vederea efectuării tăierilor de corecţie necesare; colectarea, transportul şi depozitarea deşeurilor vegetale.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.