Mascatii il vor aduce pe Mos Craciun!

craciun cu zane si povesti 7

Tycoon Communication a lansat la sfarsitul anului trecut campania sociala ‘’Daruieste o speranta!’’ in favoarea Centrului Educational Sfanta Faustina din Bucuresti.

Scopul acestei campanii este abaterea indiferentei fata de copiii care sufera de malatii grave sau maladii in faze terminale si atragerea de sustinatori, pentru ca la Sfanta Faustina, totul conteaza si absolut orice face diferenta!
Agentia isi propune sa garanteze copiilor care frecventeaza centrul, toate conditiile necesare pentru buna desfasurare a activitatii si doreste sa dea glas acestor copii care de cele mai multe ori devin ‘’invizibili’’ sau sunt uitati.

In sprijinul acestora va fi organizat evenimentul “Craciun cu Zane si Povesti” .

Gabriella Pascaru Bisi directorul Tycoon Communication spune ca ar dori sa traga un semnal de alarma asta pentru ca in Romania sunt din ce in ce mai multi copii bolnavi , iar lucrurile se pot rezolva!

Gabriella Pascaru Bisi: “Nu am inteles nici pana in acest moment, cu toate ca ne ocupam deja de 3 ani de Centrul Sf. Faustina de ce este cvasitransparent pentru autoritati, iar in acest sens chiar le invit sa ne faca o vizita daca nu au timp altfel pe data de 17 decembrie cand va avea loc evenimentul”.

Echipa de voluntari care va gati anul acesta pranzul pentru cei mici este formata din:Gabriella Pascaru Bisi – Tycoon Communication & Arta Gustului ,Elena Engin – Medic – Blogger Mojar si Pistil,Victoria Gabriela – Inginer & Blogger Vicky’s Recipe, Gabriel Cilinca – Politia Romana ,Jesica Zamfir – Concurent Master Chef  si Cristina Chiriac – Presedinte Asociatia Nationala a Antreprenorilor.

Si da este oficial! Politia Romana este in parteneriat cu agentia, iar mascatii il vor aduce pe Mos Craciun.

Prin campanie DARUIESTE O SPERANTA, Tycoon Communication invita companiile private, institutiile publice si societatea civila la participare si la sustinerea Centrul Educational Sfanta Faustina.

Pe data de 17 Decembrie de la orele 15 va avea loc evenimentul Craciun cu zane si povesti, un eveniment care doreste sa daruiasca copiilor o zi de bucurie alaturi de Ambasadorii campaniei care vor gati pentru cei mici, le vor servi masa festiva si vor impodobi bradul.

Centrul Educational Sfanta Faustina (B-dul C-tin Brâncoveanu nr. 20, Sector 4, in incinta curtii din spatele spitalului Marie Curie) este singurul centru din Bucuresti unde copiii si adolescentii cu probleme grave de sanatate, internati in Spitalul Marie Curie, in sectiile de oncologie si ortopedie sunt tinuti aproape de educatie si de copilarie.

In fiecare zi, atunci cand starea de sanatate si medicii le-o permit, copii vin aici sa se recreeze pentru cateva ore si sa faca lectii. Lectiile pot avea loc si in salon, atunci cand e nevoie, cand copiii nu se pot deplasa, chiar daca asta se-ntampla printre tratamente si alti pacienti.

O echipa de profesori, invatatori si voluntari se ocupa de educatia copiilor si tinerilor care necesita tratamente speciale.

Astfel, copii spitalizati la Marie Curie, vin in centrul educational dupa tratamente, pentru cursuri intensive la nivelul ciclului primar, gimnazial si liceal, limba germana, engleza, franceza, matematica, fizica, ateliere de creatie, informatica si, nu in ultimul rand, momente de joaca, intr-o camera special amenajata pentru copii cu varsta prescolara.

In anul scolar 2014-2015 au fost educati aproximativ 257 de copii cu varste cuprinse intre 5 si 18 ani.

Gabriella Pascaru Bisi mai spune ca toti cei care vor sa aduca o raza de speranta in ochii acestor copii pot contribui printr-un singur click la www.faustina.ro/doneaza.

Orice suma este binevenita!

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.