Matteo îşi găseşte inspiraţia în trafic

Matteo a decis să-şi petreacă zilele de muncă dintr-o săptămână blocat în trafic. Artistul a lansat videoclipul single-ului “Trafic infernal”, o piesă a cărei idee i-a venit exact când se afla captiv într-un ambuteiaj. Deşi cântăreţul a mărturisit că iniţial acest single era un protest împotriva traficului cum altfel decat infernal din Bucureşti, mesajul piesei este până la urmă unul pozitiv şi relaxant.

Matteo are şi motive să fie recunoscător marii aglomeraţii de maşini unde petrece uneori ore în şir. “Ce zi liniştită”, “Amândoi” şi “Trafic infernal” sunt doar trei dintre piesele pe care Matteo le-a compus parţial stând neclintit pe şosea, cu ochii la semafoare. Aşadar, cu toate că cei mai mulţi oameni nu ştiu cum să evite blocajele de pe arterele aglomerate, Matteo a decis să se “predea” pentru o săptămână “traficului infernal” din Bucureşti.

“Am decis ca de astăzi să petrec o săptămână în mijlocul traficului infernal din Bucureşti”, spune Matteo. “Acolo voi asculta muzică, acolo voi compune şi chiar îmi voi da întâlniri. Prea des ne enervăm din cauza faptului că şoselele sunt pline şi suntem agresivi unii cu alţii. Nu mai e nevoie să mă blocheze alţii în trafic. Mă blochez singur şi încerc să trăiesc toată această perioadă ca pe un experiment inedit”, mai spune cântăreţul.

Postările de pe contul de Facebook al artistului vor fi martore ale evenimentelor pe care le va trăi acesta. Fanii lui Matteo, care va bate astfel recordul de timp petrecut într-un #traficinfernal, vor putea să-l întâlnească pe artist în mijlocul celor mai aglomerate şosele sau să-i urmărească peripeţiile din cele 7 zile cât va sta #blocatintrafic pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.