Colectare selectivă direct de la domiciliu în sectorul 1!

Din luna decembrie, locuitorii sectorului 1 vor putea depozita separat deșeurile provenite din gospodărie. Fiecare asociaţie de proprietari va primi două recipiente, unul pentru deșeurile de ambalaje, iar celălalt destinat deșeurilor menajere.

02. Colectare selectivaÎn pubela de culoare verde se pot depozita de la pungi de hârtie, cutii de carton, ambalaje de la sucuri și lactate, la recipiente din sticlă si PET-uri.

Cealaltă pubelă, de culoare maro, va cuprinde numai deșeurile menajere rezultate din activitatea de preparare a alimentelor, resturi alimentare și alte produse similare.

Primăria Sectorului 1 alături de compania Romprest, demarează noua campanie de colectare selectivă a deșeurilor menajere, pe două fracții – umedă și uscată – începând cu 1 decembrie 2015. Campania se va realiza de trei ori pe săptămână.

În zilele de luni și vineri, vor fi colectate deșeurile menajere în 01. Colectare selectivatimp ce miercurea vor fi ridicate deșeurile reciclabile din fracția uscată.

În paralel, continuă și campania de colectare selectivă a deșeurilor de pe domeniul public.

Compania Romprest a amplasat în Sectorul 1, în peste 500 de puncte fixe recipiente moderne destinate colectării diferențiate a celor trei tipuri de deşeuri: hârtie şi carton, plastic&metal şi sticlă.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.