Bucureştiul este pregătit pentru iarnă

După comandamentul de iarnă, primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a declarat că pe hârtie Bucureştiul este pregătit pentru sezonul rece si aşteaptă să vadă dacă lucrurile vor sta aşa şi pe teren.

Reprezentanţii structurilor din subordinea Primăriei Capitalei i-au transmis primarului general interimar că fiecare sector este pregătit cu utilaje pentru deszăpezire, cu resursă umană, dar şi material antiderapant.

Sunt pregãtite de actiune 593 de utilaje, 3.049 – forta umanã, 21.130,7 tone material antiderapant, cantitati care se aflã pe stoc, a declarat Rãzvan Sava.

Chiar dacã nu existã avertizãri de la ANM cã vremea se va înrãutãti, edilul sef doreste sã afle punctele slabe care la un moment dat trebuie rezolvate.

Primarul general interimar, Razvan Sava, le-a transmis operatorilor de salubritate că în zilele următoare va face vizite în teren pentru a vedea situaţia la faţa locului.

Totodata, edilul-sef a cerut reprezentantilor Administratiei Strazilor sa verifice sistemul de semaforizare si sa remedieze defectiunile aparute.

Primarul General interimar a mai solicitat reprezentantilor Directiei de Control din cadrul Primariei Capitalei sa verifice lucrarile in curs, de pe carosabil, pentru a se asigura ca acestea sunt conservate, conform prevederilor legale, iar interventiile in caz de avarii sunt semnalizate corespunzator.

„Suntem pregãtiti si hotãrâti sã rezistãm, e bine cã s-au încheiat niste demersuri într-un mod fericit si bugetul RADET-ului a fost astãzi aprobat. Mai putem rezista în conditii extrem de grele câteva zile, dar ne vom reveni cu sigurantã. Vreau sã vã rog sã ne sprijiniti cu demersuri cãtre Enel,  Apa Nova si Politia Rutierã pentru a ne sprijini în activitate”,  a spus Marian Agiu, membru în Consiliul de Administratie al RADET.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.