Teatrul Nottara va juca la Cotroceni

Decizia a fost luată în urma unei întâlniri între reprezentanți ai Administrației Prezidențiale și directorul Teatrului Nottara, Marinela Țepuș, după ce teatrul și-a suspendat activitatea din clădirea de pe bulevardul Magheru din Capitală, ca efect al legii care interzice orice activitate în spațiile publice aflate în clădiri cu risc seismic ridicat.

Președintele Klaus Iohannis a adresat personal această invitație.
În urma întâlnirii de astăzi dintre consilierul prezidențial Sergiu Nistor cu reprezentanții Teatrului Nottara, s-a convenit ca, o dată pe lună, sala de la Palatul Cotroceni să găzduiască spectacole ale acestui teatru.
Prima reprezentație va avea loc pe 5 decembrie, a declarat pentru București FM, Marinela Ţepuș, managerul Teatrului Nottara.

Prima reprezentație va avea loc pe 5 decembrie, a declarat în exclusivitate pentru București FM, Marinela Țepuș, managerul Teatrului Nottara.

Citeste AICI intreaga poveste a blocarii activitatii Teatrului Nottara in sala in care a incantat bucurestenii de cateva zeci de ani!

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a anunţat astăzi că, în perioada imediat următoare, premierul Dacian Cioloş, ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, şi reprezentanţi ai Primăriei Capitalei vor avea o întâlnire pentru găsirea unei soluţii în cazul teatrelor care nu-şi mai pot desfăşura activitatea în clădiri cu risc seismic ridicat.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.