Spectacole de teatru în Bucureşti

Foto din Spectacolul ”Carousel” - Bulandra.ro

Spectacole de teatru cu Tudor Chirilă, Virginia Mirea și Gelu Nițu, la Comedie, sau cu Vlad Ivanov și Radu Iacoban, la Bulandra, pe 25 noiembrie, în București

19:00

”Carousel”, musical în regia lui Andrei Şerban, la Sala Liviu Ciulei a Teatrului Bulandra. Adaptare după piesa Liliom de Ferenc Molnar şi filmul cu acelaşi titlu de Fritz Lang. Distribuția reunește nume importante din teatre diferite: Vlad Ivanov, Ana Ularu sau Alexandra Fasolă, Mirela Gorea, Radu Iacoban, Rodica Lazăr sau Maria Obretin.

”Tartuffe” de Molière, spectacol cu Tudor Chirilă în rolul principal, alături de: Virginia Mirea, Adrian Titieni, Irina Movilă, Gelu Niţu, Ioana Calotă, montat pe scena Teatrului de Comedie de László Bocsárdi.

”Gaiţele”, comedia lui Kiriţescu, montată de Dan Tudor, cu Florina Cercel, Rodica Popescu Bitănescu, Ileana Stana Ionescu în rolurile principale, la Teatrul Metropolis.

”În vizită la domnul Green”, spectacol cu Virgil Ogășanu și Tudor Istodor, la Teatrul de Artă Bucureşti, prezentat de Teatrul Evreiesc de Stat.

”Livada de vişini”, premieră la Unteatru, regia Andrei și Andreea Grosu, spectacol cu: Mihaela Trofimov, Sabrina Iașchevici, Florina Gleznea, Liviu Pintileasa, Richard Bovnoczki, Andrei Seușan, Ionuț Grama, Corina Moise, Bogdan Cotleț, Cristina Casian, Constantin Cojocaru și Ionuț Vișan.

”Notre Dame de Paris”, spectacol la Teatrul Excelsior.

”Pyramus & Thisbe 4 you”, scena meşterilor din „Visul unei nopţi de vară” de W. Shakespeare, prezentată în patru variante inedite propuse de Alexandru Dabija, la Teatrul Odeon.

”G.O.D.”, one man show Toma Dănilă, după E. Bogosian şi W. Shakespeare, un spectacol de Marcel Ţop, cu participarea video a lui Marius Bodochi, laTeatrul Luni de la Green Hours.

”Las’ că Știm Noi”, comedie cu Bebe Cotimanis și Carmen Tănase, la Teatrul Elisabeta

20:00

“Allegro, ma non troppo” de Ion Minulescu, o comedie ce îți prilejuiește întâlnirea cu actorii: Gavril Pătru, Marius Rizea, Eugen Cristea, Monica Davidescu, Ileana Olteanu și Victoria Dicu, la Sala Pictură a TNB.

”Act Orchestra”, spectacol de muzică și pantomime, în regia lui Horia Suru, cu: Petre Ancuța, Florin Călbăjos și Emilian Mârnea, la Sala Mică a TNB.

”Anonimul venețian”, spectacol cu Ilinca Goia și Ioan Andrei Ionescu, la TNB, Sala Atelier.

„MotherFucker with the Hat”, spectacol la Godot Café Teatru.

”Clinica sinucigașilor”, comedie la Teatrul În Culise.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.