Raed Arafat nu demisionează!

Secretarul de stat Raed Arafat susţine că a fost informat în mod greşit în privinţa tragediei din Colectiv şi că acesta este motivul afirmațiilor false pe care le-a susținut încă din prima zi după incendiu.

Arafat a anunţat astăzi că nu demisionează în urma tragediei din Colectiv.
Oficialul a precizat că nu consideră că a greşit, iar o astfel de decizie ar însemna că fuge de răspundere.

Raed Arafat a precizat că el este în aparatul public, şi nu implicat politic, de aceea, dacă superiorii săi consideră că a greşit, îl pot demite.

Pentru a evita pe viitor astfel de situaţii şi pentru a remedia problema locurilor de terapie intensivă în spitale, ministrul Sănătății declară că a inițiat două programe, un program naţional de arşi şi unul de construire şi reabilitare a centrelor de arşi.

Declaraţiile au fost făcute în contextul în care conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov a fost demisă. Decizia a fost luată, în urma anchetelor şi rapoartelor care au demonstrat că Inspectoratul ştia de existenţa clubului Colectiv şi chiar avea cereri de control.

Ministrul de Interne, Petre Tobă, i-a cerut secretarului de stat Raed Arafat ca toată situaţia referitoare la incendiu să fie înaintată de urgenţă Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru a fi valorificată în dosarul penal al cazului.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.