Mediul de afaceri din Romania vrea un dialog consistent cu orice guvern

Mediul de afaceri din Romania vrea un dialog consistent cu orice guvern, inclusiv cu unul de tehnocrati, asa cum a existat in ultimi 2 ani, a declarat pentru Bucuresti Fm Cristian Parvan, secretarul general al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania.
Invitat la emisiunea Intalniri Capitale, dl. Parvan a mai afirmat ca o parte din reducerile de taxe si impozite si o parte din cresterile de salarii decise de fostul guvern sunt perfect justificate si trebuie mentinute de noul executiv.

Astfel, oamenii de faceri sunt perfect de acord cu cresterea salariilor din sistemul sanitar, dar nu si cu diferite sporuri si pensii speciale dorite pentru primari, sau pentru parlamentari.
De ce nu vorbeste patronatul roman cu o singura voce? Ce ar trebuie sa facem pentru a recuceri pietele traditionale pentru exporturi? Cat de competitive sunt, sau ar putea fi, companiile romanesti? Sunt alte intrebari la care aflati raspunsul in aceasta seara de la ora 20 si 30 de minute in emisiunea realizata de Rasvan Roceanu.

Vezi AICI arhiva emisiunii Intalniri Capitale

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.