Cursele aeriene au program normal

Cursele aeriene catre si dinspre Franta se desfasoara normal, aeroporturile sunt dechise, a declarat, directorul de comunicare al Aeroportului „Henri Coanda” Bucuresti, Valentin Iordache.

De asemenea, circulatia aeriana si feroviara in Franta este in functiunie. In schimb, in acest moment se efectueaza controale la toate frontierele acestui stat.

Premierul interimar Sorin Cîmpeanu a afirmat că autorităţile în domeniu nu au propus modificarea nivelului de alertă teroristă. Acesta ramane in continuare albastru precaut.
Ambasada Franţei la Bucureşti a anunţat ca s-au luat măsuri de securitate in jurul tuturor instituţiilor oficiale franceze din România, iar autorităţile române s-au oferit să preia răniţi francezi.
Drapelele franceze de pe teritoriul României sunt în bernă, iar cinematograful Elvire Popesco din Bucureşti va fi închis până miercuri 18 noiembrie inclusiv.
Au fost anulate sau amânate şi manifestările culturale programate de Institutul Francez din România in perioada 16 – 20 noiembrie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.