O comisie de control de la Primăria Capitalei va verifica toate localurile publice de cultură din Bucureşti 

Foto: romania-actualitati.ro

Toate localurile si instituţiile de cultură din Bucureşti vor fi verificate de o comisie de control de la primăria Capitalei.
Măsura a fost luată de primarul general interimar Ştefănel Marin.
Grupul PNL din Consiliul General al Capitalei i-a solicitat edilului să inceapă verificarea instituţiilor publice, din punct de vedere al măsurilor de prevenire şi apărare împotriva incendiilor.

„Încă de săptămâna trecută am solicitat, printr-o scrisoare adresată celor de la ISU, să-mi pună la dispoziţie patru persoane, care, împreună cu factorii mei de control, să verifice toate instituţiile de cultură, aflate în subordinea PMB sau CGMB. Mă refer la absolut tot: săli de spectacol, teatre, muzee.

„Sper ca răspunsul să vină cât mai repede, astfel încât să creem această comisie, atât pentru verificarea, cât şi pentru stabilirea modului în care îi putem ajuta să intre în legalitate în privinţa certificatului care să ateste siguranţa la incendiu”, a spus Ştefănel Marin.

Primarul interimar a mai mai spus că nu va permite accesul pe Arena Naţională pentru niciun meci sau eveniment, până la obţinerea unui aviz ISU pentru acoperişul retractabil.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.