Explozie urmată de incendiu la o fabrică de pâine din Brașov

UPDATE: Ora 21:25 – Cinci răniţi în explozia de la fabrica de pâine din Braşov au fost transportati la spital.
O persoana este intr-un buncar de 5 metri adancime, alte 5 persoane in afara celor de la spital sunt in afara oricarui pericol.
Incendiul a fost stins!

O persoana este in stare grava, a declarat Ciprian Sfreja, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov
Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat că a fost declarat cod roşu.
La faţa locului au fost trimise mai multe elicoptere, iar echipe de intervenţie cauta alte persoane care ar fi putut fi surprinse de explozie.

In acest moment nu mai exista pericol – a declarat Stelian Rachitean – sef ISU Brasov.

UPDATE: Ora 21.05 – Deflagrația a avut loc la moara fabricii. Membrii unității spun că în clădire ar fi fost, în total, 10 persoane. Cinci au fost duse la spital, iar în cazul unei persoane se intervine cu o echipă de descarcerare. Incendiul este stins. Suflul exploziei a fost destul de puternic, astfel că bucăți de cărămizi și materiale au fost aruncate în stradă. Răniții au fost transportați la Spitalul Judetean Brașov.

UPDATE: Ora 20.30 – Sase persoane au ajuns deja la spital. Zece oameni sunt prinși sub dărâmături. S-a activat plan roșu de intervenție. La fața locului sunt 7 echipaje de pompieri, 9 ambulante și echipaje SMURD.  Inspectoratul General pentru Situații de Urgență va trimite două elicoptere.

Ora 20:00  Cel puțin trei oameni au fost răniți in această seară, în urma unei explozii puternice care s-a produs la o fabrică de pâine din Brașov.

Unitatea se afla în apropierea stadionului Tineretului, unde se desfășura meciul de fotbal dintre FC Brașov și CSM Râmnicu Vâlcea. Explozia a fost urmată de incendiu. În clădire se aflau patru persoane.
Mai multe echipaje de pompieri şi SMURD se îndreaptă spre locul exploziei produse la fabrica de pâine.

Flăcările uriaşe au fost surprinse în direct de camerele video de la stadionul FC Braşov.

Foto: DolceSport

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.