De mâine, vremea se răcește

Meteorologii anunță că temperaturile vor fi în scădere în aproape toate regiunile țării. Va mai fi cald doar în zonele montane şi în dealurile subcarpatice ale Olteniei şi Munteniei, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

În restul teritoriului, valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice ale perioadei, iar în jumătatea nordică a Moldovei, în Dobrogea, dar şi în zonele joase din Banat, Crişana şi Transilvania, vremea va fi rece. Izolat vor fi condiţii de burniţă.

În celelalte zone cerul va fi variabil, iar ceaţa se va semnala pe arii restrânse, dimineaţa şi noaptea. Vântul va sufla moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 15 grade, iar cele minime între -4 şi 7 grade, mai scăzute în depresiuni.

În Capitală, regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul celor normale pentru această perioadă din an. Cerul va fi variabil și mai ales noaptea va fi ceaţă sau nebulozitate joasă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă, în scădere, se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar minima va fi de 1…3 grade.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.