Utilizatorii Facebook îndeamnă: Nimeni în cluburi!

Utilizatori ai platformei Facebook își îndeamnă prietenii să nu iasă în cluburi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, între orele 22.00 – 06.00.

Pentru asta, utilizatorii au creat grupul public NIMENI in cluburi! ASTAZI NU IESIM IN CLUB!, care a avut un impact de 100.000 de persoane, până la această oră.

În argumentația lor, inițiatorii spun că ”Unii au prieteni, altii rude sau simple cunostinte care au murit, au fost ranite sau au scapat din infernul din clubul Colectiv. Oricum ar fi, nu poti ramane indiferent la o asemenea tragedie!! Cu totii suntem revoltati, ingroziti, socati, ne intrebam „cum este posibil”..Cum este posibil sa functioneze un asemenea „club”? O bodega? Pentru ca lumea merge acolo! Daca lumea nu le-ar frecventa, s-ar inchide!
Haideti ca ASTAZI sa facem altceva decat sa iesim in club, sa realizam ca putea fi orice alt club si oricare dintre noi, doamne fereste! Din respect pt cei care au murit si pt a lua atitudine sa nu se mai intample asa ceva!”

Invitația este clară: Haideti să ne anulam iesirile in cluburi, sa ne petrecem seara in alt fel decat sa iesim in club! Sa „protestam” in felul acesta pentru ca patronii sa inteleaga ca nu pot face bani oricum si cu orice pret, autoritatile sa inteleaga ca nu pot da oricum aprobari, sa inteleaga toti ca nu mai putem merge pe principiul „Lasa ca merge si asa!” Sa nu se mai joace cu vietile amenilor! Sa se faca controale amanuntite, sa fie publicate cluburile care nu au avize de functionare si care reprezinta un pericol pentru clienti! Altfel, peste o luna, doua, trei se uita..trebuie sa luam atitudine!”

Inițiatorii invită utilizatorii Facebook să utilizeze hastagul #nimeniincluburi și să meargă, în număr cât mai mare, să doneze sange la spitale!

Pe pagina acestui grup apare o listă (în continuă creștere) care conține toate cluburile bucureștene care vor fi închise în această noapte. Până acum, și-au anunțat această intenție cluburile ONE, Player, Fratelli, Princess, BOA, Gaia, Kristal, Bamboo, Vintage, Finnish, Cafe DEKO.

Afla de AICI in ce sectoare din capitala vor fi controale in aceasta seara!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.