Tragedia de seara trecută devine tot mai cutremurătoare

Din totalul persoanelor decedate, 17 sunt neidentificate, iar din cei 146 de pacienți internați în spitale, 5 au rămas, de asemenea, neidentificați.

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a anunțat, în această dimineață, că bilanțul victimelor incendiului de la clubul Colectiv din Capitală este deocamdată neschimbat, 27 de persoane decedat și 162 de răniți, însă numărul victimelor ar putea să crească din cauza gravității rănilor.

Rudele persoanelor care și-au pierdut viața vor fi chemate astăzi la Institutul de Medicină Legală pentru a identifica victimele incendiului de seara trecută din Clubul Colectiv.

Aceasta este cea mai mare tragedie petrecută într-un local de noapte din lume în ultimii doi ani. Numărul victimelor a determinat Ministerul de Interne să instituie planul roşu.

Autorităţile au făcut apel la donare de sânge. Puteţi merge la Centrul de Transfuzii Bucureşti, la centrul de la Spitalul Municipal din Capitală si la cel deschis special la Spitalul Floreasca.

Echipele de intervenție au ajuns la locul tragediei în 11 minute de la primul apel efectuat la numărul de urgență, spune secretarul de stat în Ministerul de Interne, Raed Arafat.

În total, peste 500 de pompieri, jandarmi, politisti și echipaje medicale au acționat pentru salvarea de vieți omenești și stingerea incendiului.

Procurorii au început deja investigaţia în acest caz – din primele informaţii se pare că incendiul a izbucnit după ce în club au fost aprinse artificii. În incintă erau peste 400 de persoane, iar clubul avea o singură ieşire.

Citește AICI declarațiile cutremurătoare ale unui martor!

Citește AICI toate amănuntele din tragedia acestei nopți

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.