”Totul era negru în jur”, declară în exclusivitate pentru București FM un martor al tragediei din clubul Colectiv

Dan Coanda a fost printre primii care au iesit din clubul Colectiv, după izbucnirea incendiului care a dus la decesul a 27 de persoane.

În exclusivitate pentru București FM, Dan Coandă a declarat colegei noastre Andreea Drăguleasa că a ieșit din club pe pipăite.

“Flăcările au pornit de la sistemul pirotehnic al scenei, care a aprins buretele folosit pentru a absoarbe sunetul. Flăcările de pe stâlp, evident, au luat-o în sus către tavan printre gratiile ornamentale, acolo (focul nr) s-a aprins foarte repede și s-a întins în câteva zeci de secunde. În 20, 30 de secunde a luat foc. Efectiv, a luat foc tot tavanul, moment în care eu am fugit către calea de acces aflată în partea stângă a clubului.
A urmat o busculadă, am reușit până la urmă să ies și imediat cum am ieșit afară s-a produs așa… ca un suflu. Nu o bubuitură, ci ca un suflu. Fum, flăcări… acolo am căzut, ne-am ridicat câțiva, apoi țipete. Deci totul era negru în jur și, pe pipăite, am luat-o către curtea mare a fostei fabrici Pionierul.
Cred că am fost în jur de 300 de oameni. Clubul era plin, plin, plin… concert cu intrare liberă.

– Câte intrări sunt în clubul respectiv?

– Una singură, trei metri pe doi metri înălțime. (…..) Eram cu un prieten, am fost primii care au plecat cu mașina personală, primii care au ajuns la Bagdasar, dar în urma noastră, când am luat-o pe cheiul Dâmboviței spre Timpuri Noi deja se auzeau sirenele de salvare”.

Citește AICI toate amănuntele din tragedia acestei nopți, înregistrată în urma incendiului din clubul Colectiv.

Foto: Facebook

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.