Ping pong cu avizele de funcționare ale clubului Colectiv

Autoritățile nu se pot pune de acord în privința existenței avizelor de funcționare ale clubului Colectiv, în care aseară a avut loc tragicul incident, în care și-au pierdut viața 27 de persoane, iar alte 162 au fost rănite.

Edilul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, a declarat, în exclusivitate pentru București FM, că toate avizele cerute de lege au fost obținute de clubul respectiv.

Citește AICI declarațiile cutremurătoare ale unui martor!

Acordul de funcționare eliberat de Primăria Sectorului 4 a avut la bază toate celelalte avize cerute de lege, inclusiv cel PSI. Primăria nu avea atribuții de a controla cu ce fel de substanțe a fost izolat fonic clubul respectiv, dacă acestea sunt ignifuge sau nu, susține Piedone.

”Îi sfătuiesc pe politicienii aspiranți care încearcă să mai câștige câteva procente, aruncând cu noroi în instituțiile administrației publice locale și în cele specializate în intervenția în situații de urgență, să nu se folosească de această tragedie pentru a otrăvi sufletele bucureștenilor, fiindcă opinia publică sancționează drastic asemenea acte de împietate față de cei dispăruți. Mai bine mergeți la Centrul de Transfuzii și donați sânge pentru salvarea vieților unora dintre victimele tragediei”, a spus Piedone.

Află cum poți ajuta victimele incendiului de seara trecută!

Pe de altă parte șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din MAI, Raed Arafat, a declarat: ”La nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, nu figurează la acest moment niciun document, nicio solicitare pentru autorizarea activităţii care se desfăşura în locaţia respectivă. Mai mult nu am să intru în detalii pentru că este o anchetă care este în mers. Nu e normal, am verificat dacă era emisă o autorizaţie din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Bucureşti şi al judeţului Ilfov şi nu există documente la acest moment care să fie depuse, solicitate, să fie cerut un punct de vedere sau o aprobare din partea ISU”.

Citește AICI toate amănuntele din tragedia acestei nopți

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.