Nume cunoscute apar pe lista victimelor din Colectiv

UPDATE: Ambii chitariști ai formației Goodbye to Gravity au murit. Este vorba despre Vlad Țelea și Mihai Alexandru. Cei doi nu am mai putut fi salvați, în pofida strădaniilor medicilor. În incendiu şi-a pierdut viaţa şi iubita lui Mihai Alexandru, Cătălina Ioniță. Ceilalți membri ai trupei Goodbye to Gravity, Andrei Găluţ (voce), Alex Pascu (bas) şi Bogdan Lavinius (tobe) au fost răniţi şi sunt internați în diferite spitale din Capitală.

Adrian Rugină, toboșarul trupei Bucium, se numără printre victimele tragicului incident din clubul Colectiv de seara trecută. Artistul a fost prezent la concertul de lansare a celui de-al doilea album al trupei Goodbye to Gravity.
Cântărețul și-a pierdut viața în urma incendiului. El avea 38 de ani.

Potrivit informațiilor postate pe conturile de Facebook ale rudelor și prietenilor, Andrei Găluț și Alex Pascu, doi membri ai trupei Goodbye to Gravity au fost răniți în incendiul din clubul Colectiv și se află la spital.

Vezi AICI premoniția tragică a trupei Goodbye to Gravity.

Și Adrian Despot a fost vineri seară în clubul Colectiv în momentul în care a avut loc incendiul. Starea lui de sănătate este, însă, stabilă. Un anunț în acest sens a fost făcut pe pagina de Facebook a interpretului: „Din fericire, Adrian este OK, a ajuns întreg acasă”.

adrian despot - anunt - colectiv

Citește AICI toate amănuntele din tragedia de noaptea trecută

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.