Carla’s Dreams are identitate… provizorie!‏

A fost Andrei, acum e Sergiu si urmeaza sa fie Niculaie sau Matei. Este stilul Carla’s Dreams, acela de a-si schimba identitatea frecvent, de a aparea mereu vopsit si cu gluga trasa, singurul „reper” dupa care poate fi recunoscut fiind dulcele grai moldovenesc.

Misteriosul artist a venit astazi in studioul Bucuresti FM, raspunzandu-i la apel matinalului Razvan Petre care si-a dorit foarte mult sa asculte noul single Carla’s Dreams, live, in matinalul „Buna dimineata, Bucuresti!”. Zis si facut, iar piesa „Te rog” s-a auzit chiar de doua ori in programul de dimineata.

Melodia a fost lansata de curand, se aude la toate posturile de specialitate din Romania si are deja peste un milion si jumatate de vizualizari pe canalul video Youtube. Videoclipul este unul cel putin interesant, in stilul inconfundabil Carla’s Dreams. Daca doresti sa retraiesti momentele de la matinal, te invitam sa urmaresti videoul de mai jos. Si nu uita sa imparti noul single „Te rog” cu toti prietenii tai, folosind butonul share!

Vezi AICI arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București”

 Foto Credit: Alexandru Dolea

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.