La „Intalniri Capitale” vorbim despre turismul romanesc

Turismul romanesc a crescut pe ansamblu cu 10-12% in sezonul estival 2015 fata de aceeasi perioada a anului 2014, a declarat pentru Bucuresti FM Aurel Pavel, presedinte director general al J’Info Tours, unul din principalii touroperatori romani, invitat la emisiunea Intalniri Capitale.

Sunt din ce in ce mai multe firme care vand in Occident destinatia turistica Romania, a mai adaugat Aurel Pavel, care a precizat ca strainii prefera in masura mai mica litoralul si mai mult regiunile istorice, precum Transilvania sau Nordul Moldovei.

La randul lor, romanii sunt mult mai pretentiosi si mai bine informati atunci cand cumpara un pachet de vacanta in strainatate si nu evita deloc vacantele in destinatii exotice, ba chiar incep sa le prefere.

In ce priveste potentialul Deltei Dunarii, Aurel Pavel afirma ca viitorul trebuie sa fie nu cresterea numarului ci cresterea calitatii serviciilor, inclusiv servicii personalizate, care sa permita pastrarea biodiversitatii acestui univers unic in Europa.

O analiza ampla a turismului in si din Romania ascultati in aceasta seara de la ora 20.30 , in emisiunea realizata de Rasvan Roceanu pe 98,3 FM si online pe bucurestifm.ro

Vezi AICI arhiva emisiunii Intalniri Capitale

Lasă un răspuns