O piesa “Pentru totdeauna” de la Anda Dimitriu

Vocea suavă şi puternică, în acelaşi timp, care a cucerit milioane de telespectatori în cadrul talent show-ului Vocea României, lansează astăzi primul single din carieră.

Anda Dimitriu ne invită să îi fim alături într-o poveste de dragoste menită să trăiască dincolo de limitele timpului. Refrenul îşi are originea din piesa “Vino pentru totdeauna” a legendarei formaţii Iris, inclusă pe albumul “Maxima” lansat în 2005.

Anda a mărturisit că: “Pentru totdeauna este un nou drum pentru mine, ca să continui metafora piesei şi este un vot de încredere din partea celor de la Iris”.

Artista ne îndeamnă să ascultăm “Pentru totdeauna” cu inima deschisă pentru a-i pătrunde mesajul puternic: “Sper să vă placă şi să simţiţi ce simt şi eu de fiecare dată când o ascult, că dragostea e singurul drum ce merită parcurs chiar dacă ni se pare greu în anumite momente.”, a declarat Anda Dimitriu.

Piesa se bucură şi de un videoclip pe măsură, regizat de Anton Sandu. “La filmări am avut emoţii, dar îmi place mult ce a ieşit şi îi mulţumesc lui SAN şi întregii echipe pentru că a capturat emoţia şi mood-ul piesei. De asemenea, mulţumesc Roton, ATOM şi Vlad Lucan cel care a produs piesa”, a mai spus artista.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.