Evenimente culturale pe care nu trebuie să le ratezi astăzi în Bucureşti!

CINEMA

La Cinema Studio, azi puteţi viziona în cadrul Zilelor Filmului German:
– de la ora 18, „Basm de iarnă proletar”, surprinzătorul debut al lui Julian Radlmaier format din mai multe scheciuri comice;
film– de la ora 20 se reia „Victoria”, elogiatul thriller al lui Sebastian Schipper răsplătit cu Ursul de Argint pentru imagine la Festivalul de la Berlin, o dramă realizată într-un singur cadru lung despre marginalizarea socială care ne introduce în viaţa de noapte a Berlinului.

Romania International Film Festival continuă la Cinemateca Union unde a programat:
– de la ora 16, comedia dramatică „Taverna Soul Kitchen” de Fatih Akin;
– de la ora 18, drama „Nevestele” realizată de Tinatin Kajrishvili şi prezentată în cadrul secţiunilor Woman in Cinema şi CineBlackSea;
– de la ora 19.45’, comedia dramatică şi romantică „2 zile în Paris”
– de la ora 21.45’, în cadrul secţiunii Woman in Cinema, filmul rus de aventuri „Spune-mi numele” regizat de Nigina Saifullaeva.

MUZICĂ

Orchestra de Cameră Radio susţine, de la ora 19 la Sala Radio, un concert dirijată de Gabriel Bebeşelea la care participă soprana Rodica Vica, mezzosoprana Maria Jinga şi Corul Academic Radio, pregătit de dirijorul Dan Mihai Goia. În program: uvertura operei „L’Isola disabitata / Insula pustie” Haydn, imnul sacru „Gloria” de Vivaldi şi Concertul nr.1 în si bemol major pentru vioară şi orchestră de Mozart.

musicDe la aceeaşi oră 19, la Palatul Suţu are loc recitalul susţinut de Four String Quartet în cadrul stagiunii organizate de Fundaţia ACCUMM. În program lucrări de Haydn, Puccini şi Verdi .

Smiley cântă de la ora 21 în Hard Rock Cafe.

EXPOZIŢIE

Expoziţia „Armonia” a pictorului Daniel Turliu este vernisată la ora 18.30’ la Metropolis Center din Str. Grigore Alexandrescu, unde poate fi vizitată până pe 10 noiembrie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.