La „Intalniri Capitale” discutam despre solutiile pentru ca orasele sa devina „inteligente”

Foto: romaniasmartcities.ro

1200 de miliarde de euro ar trebui investiti la nivelul Uniunii Europene pentru a optimiza retelele de transport si de energie din orase astfel incat alomerarile urbane sa fuctioneze mai bine, a declarat pentru Bucuresti FM Calin Vilt, consilier la Comitetul National Roman al Consiliului Mondial al Energiei.

Conferinta „Smart cities of Romania” care va fi organizata miercuri si joi la Universitatea Politehnica isi propune sa dezbata tocmai solutiile pentru ca orasele romanesti sa devina „inteligente”.

Cum putem avea un transport mai eficient? Cum sa economisim energia? Cum sa asiguram securitatea intr-un oras cu sisteme integrate? toate raspunsurile le aflati in aceasta seara, de la ora 20:30, in emisiunea Intalniri Capitale realizata de Rasvan Roceanu.

Invitati sunt Dorin Dumitrescu, presedintele Inltelligent Transport Systems Romania, Calin Vilt, cosilier la Comitetul National Roman al Consiliului Mondial al Energiei si Liviu Mateescu, presedintele Asociatiei Romane pentru Tehnica de Securitate.

Vezi AICI arhiva emisiunii „Intalniri Capitale”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.