Savoare și gust, la Tea & Coffee Festival!

Singurul eveniment din România dedicat ceaiului și cafelei va începe pe 22 octombrie.
La Tea & Coffee Festival se vor organiza seri tematice menite să promoveze latura culturală a consumului de ceai și cafea.
Până pe 28 octombrie, tradițiile se vor îmbina cu muzica, teatrul și dansul, în mai multe locații bucureștene.
Recomandat este să-ți rezervi un loc din timp. 😛

Programul festivalului:

cafeaSeara africană

Joi, pe 22 octombrie, de la ora 19:00, la Tucano Coffee Dorobanți, vor avea loc degustări și un atelier de pictură cu boabe de cafea.
Seara se încheie cu concertul Ikhaya Band – singura trupă de percuție africană cu influențe jazz din România.
Intrare: 35 lei

Seara chinezească

Pe 23 octombrie, la ceainăria La Un Ceai, începând cu ora 19:00, va avea loc o demonstrație de Ceremonia Ceaiului în China, iar seara se va finaliza cu un concert de muzică tradițonală.
Pe tot parcursul evenimentului se va desfășura un workshop de pictură pe ceramică cu motive chinezești cu cei de la Ch’artist – Paint Your Own Pottery Studio.
Intrare: 25 de lei

Seara argentiniană

Pe 24 octombrie, la Café Verona, de la ora 19:00, se va ține o lecție introductivă de tango cu instructorii de la TangoTangent.
TangoTangent este una dintre cele mai active școli de tango argentinian din România. Aceasta își propune să formeze dansatori de tango și să dea posibilitatea/ocazia acestora să danseze cât mai mult.
Atmosfera va fi completată de un concert Jezebel.
Intrare: 35 de lei

Seara turceascăcafea turceasca

Duminică, pe 25 octombrie, de la ora 19:00, în cel mai reprezentativ restaurant turcesc, Divan Express, Sașa-Liviu Stoianovici – unul dintre puținii interpreți la saz turcesc din România – propune un univers muzical inedit.
Se vor organiza, de asemenea, demonstrații de cafea la nisip cu cei de la Centrul Cultural Yunus Emre, urmate de un workshop de citit în cafea cu Poliana Radu. Surprizele nu se încheie aici: poți desena pe apă la workshopul de Ebru susținut tot de cei de la Centrul Cultural Yunus Emre, iar lucrarea o poți lua cu tine acasă.
Intrare: 30 de lei

ceaiSeara british

Pe 27 octombrie, la Ceainaria Bohemia TeaHouse, de la ora 19:00, ești așteptat cu ceai și prăjiturele, la povestea 5 O’Clock.
În plus, vei avea ocazia să participi la workshopul de Bune Maniere susținut de cei de la Asociatia Manieres. Seara se va termina spectaculos cu concertul CATS in the RAIN.
Intrare: 30 de lei

Seara japoneză

Ultima seară tematică din cadrul acestui festivalul va începe cu o demonstratie de îmbrăcare de Kimono, feminin și bărbătesc cu diferențe și asemănări în modul de îmbrăcare, susținut de Laura Karaman – designer vestimentar și continuă cu atelierul de Furoshiki – arta de a împacheta un cadou, susținut de Ana Maria Anton și atelierul de Origami – arta de a împături hârtia, susținut de Mircea Manolache.
Evenimentul va avea loc pe 28 octombrie, de la ora 19:00, la ceainăria La un ceai.
Intrare: 30 de lei

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.