Programul Start Campioni la Triatlon are succes! Copiii vor sa faca sport

Programul Start Campioni la Triatlon a adunat sute de copii la selecţiile naţionale din principalele oraşe din ţară.

triatlon inotFederaţia Română de Triatlon a lansat în week-endul trecut în principalele oraşe din ţară, programul naţional de selecţie şi pregătire a tinerilor sportivi cu vârstă cuprinsă între 8 şi 12 ani, “Start Campioni la Triatlon”.

În Bucureşti, Tulcea, Târgu Mureş, Constanţa, Cluj Napoca, Brăila, Timişoara şi Miercurea Ciuc, peste 200 de copii s-au prezentat deja la selecţii, iar cei din Oradea şi Sfântu Gheorghe îi vor urma în data de 17 octombrie.

triatlon ciclism bicicleteFederaţia Română de Triatlon este de părere că prin “Start Campioni la Triatlon” va fi începutul corect al dezvoltării acestui sport în România.
Şi mai credem că este o bună opţiune de educaţie prin sport atât pentru copii, cât şi pentru părinţi.

Triatlonul este un sport care reuneşte trei discipline – înot, ciclism şi alergare – o competiţie de anduranţă care te pune permanent într-o luptă acerbă cu tine însuţi, dar în acelaşi timp îţi formează şi obişnuinţa de a lucra în echipă”, declară Adrian Nanulescu, preşedintele Federaţiei Române de Triatlon.

triatlon alergarePrin „Start Campioni la Triarlon”, Federaţia Română de Triatlon îşi propune să-şi extindă baza de selecţie pentru loturile naţionale de juniori şi cadeţi pentru obţinerea performanţei sportive.

„Start Campioni la Triatlon” va include în principal asigurarea bazei de antrenamente pentru performanţă şi evoluţie sportivă şi participarea la evenimente din calendarul competiţional naţional şi internaţional.
Selecţiile programului vor continua în următoarea perioadă de timp. Mai multe informaţii despre cluburile locale găsiţi pe site-ul federaţiei http://frtri.ro/selectii/, sau pe pagina de Facebook: www.facebook.com/Start.Campioni.la.Triatlon.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.