Rachete ghidate cu laser sau prin forta gravitatiei?

Interventia rusa in Siria- criticata la Londra si la Istanbul.
Premierul britanic, David Cameron a calificat drept o greseala teribila decizia presedintelui rus Vladimir Putin de a interveni militar în Siria.
Regiunea va deveni si mai instabila, a spus Cameron care a mai precizat ca atacurile aeriene ale aviatiei ruse au atins în cea mai mare parte zone din Siria care nu sunt controlate de Statul Islamic ci de oponenti ai regimului de la Damasc.
Campania de lovituri aeriene pe care Rusia o întreprinde în Siria este inacceptabila iar Moscova comite o eroare grava, a declarat si presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan in momentul în care Moscova anunta noi lovituri aeriene asupra a 1o þinte ale organizatiei Statul Islamic în ultimele 24 de ore.
Intre timp purtatorul de cuvant al fortelor aeriene ruse, colonelul Igor Klimov a precizat ca Moscova foloseste rachete ghidate prin laser care lovesc tinta cu mare precizie in replica la criticile Statelor Unite si Marii Britanie conform carora Rusia ar folosi în Siria bombe neghidate care, odata lansate din avion, cad la întâmplare, datorita fortei de gravitatie.

avioane siria2

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.