Colega noastra, Mihaela Arion, a fost premiata la deschiderea primului Centru de Informare pentru pacienti din România!

Primul Centru de Informare si Consiliere pentru Pacienti – InfoCons din cadrul unui spital de stat din România a fost deschis la Institutul Clinic Fundeni.
Lansarea oficiala a fost marcata în cadrul ceremoniei de deschidere a Zilelor Institutului Clinic Fundeni 2015.

Mihaela Arion premiu Fundeni 2In cadrul evenimentului, colega noastra Mihaela Arion a primit diploma de excelenta si recunostinta pentru activitatea profesionala.

La eveniment au participat Dr. Nicolae Banicioiu, Ministrul Sanatatii, Gabriela Szabo, Ministrul Tineretului si Sportului, Dr. Diana Loreta Paun, Consilier de Stat, Departamentul de Sanatate Publica, Dr. Vasile Ciurchea, Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.

Prin deschiderea centrului, Institutul Clinic Fundeni îsi doreste sa contribuie la o mai mare transparenta în relatia cu pacientii si apartinatorii acestora.

Astfel toti cei interesati, pacienti, apartinatori, asociatii de pacienti sunt încurajati sa se implice activ, venind cu sugestii, care sa ajute la îmbunatatirea activitatii institutului si la dezvoltarea acestuia, astfel încât pacientul sa beneficieze de cea mai buna îngrijire, la cele mai înalte standarde de calitate, atât din punct de vedere medical, cât si logistic.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.