Sorin Oprescu rămâne în arest preventiv

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile, în dosarul în care este acuzat de luare de mită, a hotărât Tribunalul Bucureşti. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată.

Instanţa a dispus şi prelungirea arestului preventiv pentru Cristian Stanca, fostul şofer al lui Sorin Oprescu, Mircea Octavian Constantinescu, director economic în Primăria Capitalei, Ruxandra Mihaela Petroi Avasiloae şi Florin Şupeală, directorul general şi respectiv directorul adjunct al Centrului Cultural al Palatelor Brâncoveneşti de la Mogoşoaia, şi pentru omul de afaceri Claudiu Bengalici.

De asemenea, Bogdan Cornel Popa, directorul Administraţiei Cimitirelor şi Romeo Albu rămân în arest al domiciliu încă 30 de zile.

Tribunalul Bucureşti a dezbătut astăzi cererea procurorilor DNA de prelungire a măsurilor preventive în cazul lui Sorin Oprescu şi a complicilor săi. Viorel Mocanu, unul dintre avocaţii edilului suspendat al Capitalei, a declarat astăzi, la tribunal, că este posibil ca acesta să fie internat din nou, în condiţiile în care medicii au constatat o agravare a bolilor existente şi au depistat noi afecţiuni.

Foto: bbc.com

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.