Măsuri de ordine speciale la meciul Steaua – Voluntari din liga I

Peste 110 poliţişti bucureşteni vor acţiona astăzi pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere cu ocazia desfăşurării pe Arena Națională a meciului de fotbal dintre echipele Steaua și Voluntari.

Oamenii legii vor acţiona, atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în zonele centrale ale orașului.

În acest sens, poliţiştii vor organiza şi intensifică acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genţi sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

Totodată, Poliţia Capitalei va accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

Pentru asigurarea desfăşurării în deplină siguranţă a manifestării sportive, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Poliţia Capitalei vă recomandă:

– manifestaţi răbdare şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură;

– respectaţi indicaţiile forţelor de ordine şi ale poliţiştilor care dirijează traficul rutier;

– nu consumaţi băuturi alcoolice dacă intenţionaţi să conduceţi autovehicule;

– adoptaţi un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi la trafic.

Dacă sunteţi martorii săvârşirii unor fapte antisociale, nu ezitaţi să solicitaţi sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie ori să apelaţi numărul unic de urgenţă 112.

Totodată, puteţi sesiza problemele din trafic la numărul de telefon 021.9544.

 

Sursa: Agerpres

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.