Trupa Direcţia 5 ajută la Regenerarea Planetei

Membrii trupei Direcţia 5 au devenit ambasadori ai campaniei ”Regenerăm Planeta”.

Cei șase membri ai formației Direcţia 5, Marian Ionescu, Cristi Enache, Marius Keseri, Nicu Damalan, Carmin Ionescu şi Toni Şeicărescu, cărora li s-a alăturat Alina, Prințesa rock’n’roll, au devenit de astăzi ambasadori ai Campaniei ”Regenerăm Planeta”.

”Suntem bucuroși că facem parte din acest proiect alături de Veolia. Acțiunea este generoasă și fiecare om de pe Planetă are ceva de făcut, ceva care să permită continuarea vieții aici, pe Terra. Veolia afirmă: Regenerăm Planeta, iar noi subliniem: Împreună Regenerăm Planeta” – Marian Ionescu – Liderul Formației Direcția 5.

În calitate de ambasadori ai campaniei Veolia, Direcţia 5 va concerta pentru publicul larg în cele 3 mari oraşe unde Veolia furnizează servicii de apă sau de încălzire urbană, în data de 27 septembrie la Iaşi, pe 3 octombrie la Ploieşti şi pe 10 octombrie 2015 la Bucureşti.

Organizatorii au pregătit multe surprize pentru participanţi.

Persoanele care nu vor putea fi prezente la aceste concerte, le vor putea viziona live pe pagina de Facebook Direcția 5.
Astfel, peste 50.000 de oameni vor avea posibilitatea să le urmărească în timp real.

Campania „Regenerăm Palneta” a fost lansată astăzi şi în România de grupul Veolia.

Cu aceasta ocazie, a fost lansat si ziarul cu acelaşi nume, care va fi distribuit gratuit în București, Iași și Ploiești. El va avea un tiraj de 20.000 exemplare.

Prin această campania, grupul Veolia, din care face parte şi Societatea Apa Nova, îşi propune să fie mai inventiv, mai responsabil şi mai eficienţ cu resursele şi mediul.

Strategia campaniei se bazează pe preocupare continuă pentru recuperarea apei şi a deşeurilor dar şi pentru economisirea energiei.

„Ceea ce unii aruncă poate deveni resursă pentru noi toți” este motto-ul acestei campanii.

Acest proiect reflectă unitatea în acțiune a tuturor filialelor din România ale grupului Apa Nova București, Apa Nova Ploiești, Veolia Energie Prahova, Veolia Energie Iași, Veolia Apa Servicii şi Veolia Energie România care operează și în Otopeni.

La începutul acestei luni, ca semn de solidaritate, de echipă și de înțelegere a noii strategii de a acționa și de a comunica cu un singur glas, angajații din București, Iași, Ploiești și Otopeni au organizat un flashmob, la care au participat 200 de persoane, devenind astfel primii ambasadori ai acestei campanii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.