Centrul Respiro şi-a deschis porţile la Comana

Te simţi obosit sau neajutorat şi ai vrea să pleci în vacanţă, însă nu ai cu cine lăsa persoana dragă de care trebuie să te ocupi zilnic?
Atunci ai nevoie de o mână de ajutor.
Din acest motiv, astăzi a fost inaugurat Centrul Respiro de la Comana, în apropiere de Bucureşti.
Centrul este singurul de acest fel din regiune şi oferă familiilor care au în îngrijire persoane cu diferite afecţiuni cronice posibilitatea de a beneficia de puţină pauză, timp în care cei dragi să fie îngrijiţi corespunzator, spune doctorul Cristian Andrei, preşedintele Fundaţiei Estuar.

Cei care aleg acest centru vor beneficia de servicii de găzduire şi masă, iar acestea cuprind cazare pe timp de noapte şi zi, pentru o perioadă de minim 3 zile şi maxim 30 de zile, având şi 3 mese pe zi.
Meniul se poate adapta în funcţie de regimul fiecărei persoane.

Respiro este un serviciu specializat care oferă suport, îngrijire şi supraveghere non-stop şi persoanelor care au probleme de sănătate mintală.

Costul serviciilor pentru o zi de cazare în acest centru se ridică la 200 de lei, iar pe lângă servicii şi masă, oamenii mai pot beneficia şi de programe de relaxare sub îndrumarea unui animator social, precum şi a personalului.
Clienţii mai pot opta şi pentru plimbări în aer liber, jocuri şi excursii în zona Comana.

Autor: Andreea Erhan

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.