Se apropie Crosul Loteriei Romane cu sport, muzică bună și premii generoase!

 

Duminică 27 septembrie, Piața Constituției din Bucuresti va fi din nou arhiplină, la cea mai populară competiție de masă din România, organizată pentru a 18-a oară, sub același generic: „Aleargă pentru sănătatea ta !”.

Sunt așteptați deopotrivă alergători de pretutindeni și din toate generațiile, dar și toți cei care vor să facă mișcare în ritmul hiturilor de ultimă oră cântate de Alina Eremia, Alex Velea, Iulia Dumitrache & Hot Play!

Loteria Română aniversează în acest an 109 ani de activitate fiind astfel una din cele mai longevive instituții din România, cu o tradiție importanta în susținerea proiectelor de interes public.

Untitled„Crosul Loteriei Romane” constituie o invitatie pentru toti cei care iubesc sportul si competitia. Prin organizarea acestui eveniment, alaturi de nume importante ale sportului romanesc, Loteria Romana sustine importanta unui stil de viata activ si sanatos si promoveaza spiritul fair-playului in orice tip de competitie.

Startul se da la ora 11:00, iar inscrierea participantilor la competitie se face in ziua desfasurarii crosului, in intervalul 8:00 – 10:45, la punctele special amenajate in zona de Start.

Anul acesta la Crosul Loteriei Romane se pot inscrie urmatoarele categorii de participanti: seniori-senioare (19-34 ani), juniori-junioare (14-18 ani), copii baieti-fete (11-13 ani), veterani categoria I barbati-femei (35-49 ani), veterani categoria a II-a barbati-femei (peste 50 ani), persoane cu dizabilitati locomotorii barbati-femei si persoane cu dizabilitati senzoriale barbati-femei.

Pentru categoriile seniori-senioare, juniori-junioare, copii baieti-fete se vor premia primele 10 locuri iar pentru celelalte categorii primele 5 locuri.
De premii atractive se vor bucura si catedrele de sport ale scolilor/liceelor care vor mobiliza cei mai multi elevi participanti la aceasta editie a ”Crosului Loteriei Romane”. Vor fi premiate cu cate 2.500 lei primele 5 catedre de sport care au avut cea mai mare participare la cros.

Categoriile de participanti:
• Seniori cu varste intre 19-34 ani inclusiv, femei si barbati;
• Juniori cu varste intre 14-18 ani inclusiv, fete si baieti;
• Copii cu varste intre 11-13 ani inclusiv, fete si baieti;
• Veterani I cu varste intre 35-49 ani inclusiv, femei si barbati;
• Veterani II peste 50 ani, femei si barbati
• Persoane cu dizabilitati locomotorii, femei si barbati;
• Persoane cu dizabilitati senzoriale, femei si barbati

In plus, Loteria Romana va acorda premii in bani, respectiv cate 2.500 lei, primelor cinci catedre de sport. Clasamentul se va face in functie de numarul de participanti din partea fiecarei unitati de invatamant.

In total, la Crosul Loteriei Romane se vor acorda 105 premii in valoare totala de 99.000 lei.

Toti participantii la aceasta manifestare sportiva vor primi gratuit, dupa momentul trecerii liniei de sosire, cate un tricou din partea Loteriei Romane.

Bucuresti FM este partener media al evenimentului.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.