Recomandari evenimente culturale!

Festivalul Filmului Japonez se încheie cu proiecţia, de la ora 19 la Cinemateca Eforie, a dramei „Fructele miraculoase”, adaptare după cartea lui Takuji Ishikawa regizată de Yoshihiro Nakamura având la bază povestea adevărată a unei familii de fermieri care s-a dedicat cu pasiune visului de a obţine fructe sănătoase, ecologice.

Astăzi are loc primul dintre cele două concerte susţinute de Corul Armatei Roşii de la ora 20 la Sala Palatului.

Începând din această zi de marţi publicul bucureştean are prilejul să participe la o serie de 8 întâlniri cu artişti români remarcaţi de-a lungul timpului pe marile scene internaţionale. Concepute sub forma unor spectacole – conferinţă, evenimentele se desfăşoară sub titlul „Round Table”, de la ora 19, la Studioul de Operă şi Multimedia al Universităţii Naţionale de Muzică fiind moderate de muzicologul Valentina Sandu – Dediu. Primul invitat este Răzvan Mazilu care povesteşte despre parcursul său în Bucureştiul artistic.

Trupa daneză Saturnus revine în România pentru a susţine două concerte alături de spaniolii de la Helevorn, primul având loc de la ora 22.30’ în clubul Colectiv.

Biblioteca Metropolitană găzduieşte, de la ora 18, lansarea traducerii în limba germană a cărţii „Cenzura transcendentă”, de Lucian Blaga prezentată de traducătorul ei, Dr. Rainer Schubert din Viena şi de Peter Sragher.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.