Ana Aslan, personalitatea care a fascinat mii de oameni în întreaga lume

Astazi v-o prezentam pe profesor doctor Ana Aslan – una dintre femeile extraordinare ale României, un nume care a fascinat mii de oameni în întreaga lume.

Ana Aslan a inventat leacul pentru tinerețea veșnică.
Gerovital H3 este un medicament care intervine la nivel molecular si celular, actionand impotriva mecanismelor de imbatranire.
S­-a dovedit deosebit de eficient impotriva unor boli specifice varstei a treia, ca afectiunile cardiovasculare, artrozele, reumatismul cronic sau afectiunile sistemului nervos.

Ana Aslan s-a nascut pe 1 ianuarie 1897, la Braila, intr-o numeroasa familie de intelectuali (erau cinci frati).
Tatal, Margarit Aslan, a murit cand ea avea numai 13 ani.
In 1922 a absolvit Facultatea de Medicina si apoi si-a desfasurat activitatea la mai multe spitale, pana in 1952, cand a fost numita, cu sustinerea unuia dintre mentorii ei, doctorul C. I. Parhon, director al Institutului de Geriatrie din Bucuresti, functie pe care a detinut-o pana in 19 mai 1988, cand a incetat din viata, la varsta de 91 de ani.

ana-aslanTerapiile si medicamentele Anei Aslan si­au castigat in scurt timp un renume mondial.
Personalitati din toate domeniile si de pe toate continentele au apelat la serviciile ei.
Printre ele, artisti celebri precum Charles Chaplin, Claudia Cardinale, Sofia Loren, Marlene Dietrich, Kirk Douglas, Lilian Gish, Frank Sinatra, Salvador Dali, Pablo Picasso sau politicieni ca Charles de Gaulles, presedinte al Frantei, Winston Churchill, prim­ministru al Marii Britanii, Iosip Broz Tito, presedinte al Iugoslaviei, Nikita Hrusciov, presedinte al URSS, Konrad Adenauer, primul ministru al Republicii Federale Germania, Indira Gandi, prim­ministru al Indiei si Generalul Pinochet.

Chiar si presedintele Statelor Unite, J.F. Kennedy, a folosit ambulatoriu medicamentele Gerovital inventate de celebrul doctor roman.
Dintre pacientii ei nu au lipsit nici Elena si Nicolae Ceausescu.

Celebra actrita Claudia Cardinale a locuit la Otopeni, venita la tratament cu soţia lui Giuliano Gema.

Alte somitati trimiteau avionul personal pentru a o aduce pe Ana Aslan la ei acasă.
Pe Artistotel Onasis l-a avut pacient, sau mai bine zis, Onasis i-a trims şi avionul şi a mers pe insula Scorpio să îl trateze.

Citeste AICI intreaga poveste a Anei Aslan!

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.