Cu ajutorul florilor, le facem viața mai frumoasă!

Frumusețea florilor alături de cea a omului responsabil social pot face o schimbare.

Vorbim despre un proiect caritabil intitulat “Flori de bine” cu ajutorul căruia vor fi strânse fonduri pentru copiii cu dizabilități.

O experiență placută va fi oferită participanților la workshopul menit să ajute micuții, într-o locație atipică, un loc de poveste, în care designul floral întregește atmosfera tipică a unei cafenele.

Toate veniturile obținute din organizarea evenimentului vor fi direcționate către susținerea activității Centrului European pentru Drepturile Copiilor .

Învățând secretele florilor ajuți în același timp la un viitor mai bun pentru copiii speciali din România.

Și pentru că un accesoriu extrem de romantic și care a intrat din nou în tendințe îl reprezintă coronițele……ei bine acestea vă pot scoate din anonimat.

Asta pentru că floristul Adina Filculescu vă va iniția în arta coronițelor florale .

Pentru asta, tot ceea ce trebuie să faceți este să sărbătoriți împreună parfumul toamnei la a doua ediție a atelierului de design floral în scop caritabil, Flori De Bine.

Adina Filculescu spune că și-ar dori ca informația să ajungă la cât mai multă lume, pentru ca acești copii să se poată integra în societate fără probleme.

Workshopul va avea loc în data de 24 septembrie de la ora 19:00, la Botanique bouquet de café din Str. Doamnei nr. 3,  iar pentru acest lucru puteți să faceți și voi parte din acest proiect donând o sumă minimă de  130 de lei.

Fiecare poate contribui la o schimbare, iar petalele pot face diferența.

ADINA FILCULESCU

 

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.