Whitney Houston, din nou pe scenă

Regretata artistă Whitney Houston va apărea de anul viitor într-o serie de concerte.
Turneul va începe în Statele Unite şi va continua în lumea întreagă, informează Le Figaro.
Cântăreaţa va fi readusă pe scenă cu ajutorul hologramelor.

Piesele lui Whitney Houston sunt cu siguranţă nemuritoare. La trei ani după moartea sa prematură la vârsta de 48 de ani, Pat Houston, cumnata sa, şi preşedinta Fundaţiei Whitney Houston au anunţat că o vor ‘resuscita’ pe cântăreaţă pentru o serie de concerte virtuale cu ajutorul hologramelor.

Compania Hologram USA, specializată în această înaltă tehnologie, a confirmat ştirea. Interpreta pieselor ‘Saving All My Love For You’ şi ‘Run To You’ va oferi din nou concerte, prin procedeul fotografic în trei dimensiuni.

Nu este prima dată când un artist este readus pe scenă după moartea sa graţie acestei tehnici. Metoda hologramelor a fost deja utilizată pentru regretatul rapper TuPac sau pentru regele muzicii pop, Michael Jackson.

Regretata cântăreaţă americană de jazz, Billie Holiday, va putea fi văzută, de asemenea, cu ajutorul hologramelor la Teatrul Apollo, locaţie emblematică a jazzului, cu sediul în Harlem, New York. Acesta a anunţat miercurea trecută că va deveni prima scenă din SUA care va programa spectacole de holograme.

Sursă: Agerpres

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.